Antti Parviainen nimesi A-maajoukkueen Mikkeliin

Julkaistu: 26.11.2013

Jääpallon A-maajoukkue pelaa Suomessa 6-8.12.2013 Mikkelissä

Jääpallon A-maajoukkue pelaa Suomessa otteluita pitkästä aikaa. Itsenäisyyspäivän aikaan A-maajoukkue leireilee ja pelaa kolme ottelua Mikkelin uudella tekojääradalla. Viimeksi jääpallon lippulaiva on pelannut otteluita Suomessa noin viisi vuotta sitten. Nyt Jääpalloliitto ja Mikkelin Kampparit ovat yhteistyössä Bandyliiga -seurojen kanssa saaneet kokoon oikean jääpallotapahtumien sarjan. 

 Maajoukkue kohtaa itsenäisyyspäivänä 6.12.2013 Venäjän pääsarjajoukkue Rodinan Kirovista. Rodinan riveissä esiintyy suomalaispelaajista Petteri Lampinen. Maajoukkueen kokoaa luonnollisesti päävalmentaja Antti Parviainen. Tämä leiri ja ottelut ovat osa valmistautumista tammi-helmikuun vaihteessa Irkutskissa pelattaviin MM-kisoihin.

 Lauantaina 7.12.2013 A-maajoukkueen vastustajana on isäntäkaupunki Mikkelin Kampparit All Stars – joukkue. Siinä nyky-kamppareiden lisäksi pelaa aiemmin Kamppari -väriä kantaneita pelaajia. Kampparit All Stars joukkueen kokoaa Kamppareiden seuraikoni Kimmo Huotelin, joka luonnollisesti tässä ottelussa pukeutuu mustaan, vaikka muissa otteluissa pelaa A-maajoukkueessa.

 Sunnuntaina A-maajoukkue kohtaa bandyliiga All Starsin. Bandyliiga All Starsin valitsija on Esko Tammilehto, joka kerää joukkueeseensa Bandyliigan mielenkiintoisimmat pelaajat. Hänen valintamahdollisuuksiaan kaventaa se, että Suomen 23-vuotiaiden maajoukkue on MM-kisoissa Venäjällä samaan aikaan. Bandyliiga All Stars -joukkue julkistetaan loppuviikosta.

 Joukkue

 Päävalmentaja Antti Parviaisen valitsema A-maajoukkue Mikkelin leirille ja peleihin 6.-8.12.2013. Ensikertalainen joukkueessa on JPS:n keskikenttäpelaaja Anssi Hänninen. Kuva Pekka Huovila.

Maalivahdit:

Kimmo Kyllönen, Sirius, Upsala

Timo Oksanen, Bollnäs

Kenttäpelaajat:

Ilari Moisala, Broberg

Ville Aaltonen, Bollnäs

Jari-Pekka Haverinen, OLS, Oulu

Marko Laitinen, Kampparit, Mikkeli

Antti Ekman, HT-Bandy

Kimmo Huotelin, Kampparit, Mikkeli

Juho Liukkonen, Bollnäs

Rolf Larsson, Broberg

Ville-Veikko Angeria, Akilles, Porvoo

Pekka Rintala, Västerås

Anssi Hänninen, JPS, Jyväskylä

Janne Hauska, Kungälv

Sami Laakkonen, Kazan

Mikko Rytkönen, JPS, Jyväskylä

Johto:

Päävalmentaja: Antti Parviainen,Porvoo

Valmentajat: Timo Aaltonen, Pori ja Olli Manninen, Mikkeli

Joukkueenjohtaja: Timo Knuuttila, Jyväskylä

Huolto: Harri Heinonen ja Peter Tukiainen, Porvoo