Kauden 2013—2014 Toimintasuunitelma, Fin-P15

Julkaistu: 11.11.2013

  • Potentiaalisia maju-pelaajia on tarkkailu jo edellisellä kaudella (2012‒13). He ovat osallistuneet kuntotesteihin ja liiton Training Camp -leireihin (”TC”) ja mahdollisesti myös edelliskauden P15-maajoukkuetoimintaan.
  • Kesäkaudella pelaajille tehdään seurajoukkueissa Jalopeurapolun kuntotestit. Kesällä pelaajat osal-listuvat omatoimisesti Ruotsissa pidettäviin Sommarbandy-leireihin (Lidköping, Västerås, Örebro jne.)
  • Fin-P15 tarkkailuryhmä nimetään kesäkuussa 2013 (nimeäminen toimii ennakkokutsuna P15TC-leirille). Ryhmään nimetään 42 nuorta, joista 6 on maalivahtia ja 36 on kenttäpelaajaa.
  • Syys‒lokakuu: pelaajille tehdään seurajoukkueissa Jalopeurapolun kuntotestit. Jääharjoittelu isolla jäällä alkaa lokakuussa seurajoukkueissa.
  • Marraskuu (6./7.‒10.11.): Fin-P15 osallistuu KOSA-natta U16-ikäluokan seurajoukkueturnaukseen Örebrossa, Ruotsissa. Turnausta edeltää leiritapahtuma Örebrossa (1‒2 pv.). Ryhmän koko on noin 20 pelaajaa (3 + 17). Matka on nimellisesti maajoukkueleiri ja turnauksessa pelattavat ottelut ovat harjoituspelejä.
  • Joulukuu (6.‒8.12.2013): P15 Training Camp -harjoitus- ja maajoukkueleiri, Jyväskylä. Leirille kutsu-taan aiemmin tarkkailuryhmään nimetyt pelaajat sekä muita seurajoukkueiden nimeämiä pelaajia. Leirin kokonaisvahvuus on 56 (8 mv ja 48 kenttäpelaajaa). Leirillä hiotaan pelaavien ryhmien yhteistä pelitapaa, kuullaan asiantuntijaluentoja urheilijan polusta, harjoittelusta ja ravintoasioista. Leiri-paikkana on Kiponniemen leirikeskus, jääharjoitukset ovat Viitaniemen tekojääkentällä.
  • U15MM-kisat 2014:
    Kisat pelataan Ruotsissa Ronnbyssä, Etelä-Ruotsissa (Fredriksberg BK on järjestävä seura yhdessä SBF:n kanssa). Ajankohta on 7.-9.2.2014. Jalopeurapolku-hankkeen välitavoite. Valmistava leiri (2 päivää) pidetään ennen kisoja Ronnbyssä. Mukaan tulee Suomi, Ruotsi, Venäjä ja eksoottinen Ukraina. USA:n osallistuminen on vielä epävarmaa.
  • Kauden päätteeksi (huhtikuu): seurajoukkueissa toteutettavat kuntotestit.

Lisätietoja P15-majun ja Project 99/00 -hankkeen toiminnasta saat myös täältä.