Liukkonen viimeisteli kolmesti

Julkaistu: 27.11.2013

Ruotsin jääpallon Elitserienin myöhäisottelussa Bollnäs tasasi pisteet sarjakärki Sandvikenin kanssa maalein 6-6. Juho Liukkonen oli illan suomalaisnimi viimeisteltyään ottelussa kolme täysosumaa. Ensin Liukkonen vei kotijoukkueen 3-2 johtoon ja sitten hän käynnisti Bollnäsin kirin 4-6 kavennusmaalillaan. Lopulta Liukkonen iski ottelun 6-6 tasoitusmaalin. Ville Aaltonen voi olla myös tyytyväinen otteluun, sillä hän viimeisteli 1-1 ja 2-2 tasoitusmaalit. Liukkonen on maalintekijätilastossa kahdeksantena ja hän viimeistellyt 13 täysosumaa.

 Broberg haki vieraspisteen Kalixista maalein 4-4. Rolf Larsson antoi syötön vieraiden 0-1 johtomaaliin. Tommy Österbergin valmentama Vetlanda haki vierasvoiton Göteborgista, missä Gais kaatui maalein 3-2.

 Kuva Pekka Huovila