MM kisat käynnistyvät

Julkaistu: 14.11.2013

Tyttöjen taival huipentuu!

Varkauden valmisteleva leiri on takana ja joukkue odottaa innokkaana ensimmäistä MM-ottelua.
Leirin ensimmäisien päivien jääharjoituksissa pääpainopiste oli koko joukkueen tasapainoisessa hyökkäyksen rakentelussa. Valmentaja Kåhlman painotti tytöille, että pallollisella pelaajalla täytyy olla useampi vaihtoehto pelata pallo omalle joukkueelle.

Maanantai-iltana pelattiin harjoitusottelu WP-35:n poikia vastaan. Lopputulosta tärkeämpänä oli oman pelin hiominen siihen muottiin kuin oli harjoiteltu.

Leirin loppupuolella keskityttiin kaikkiin mahdollisiin erikoistilanteisiin. Kämärin katsomon ”pikkulinnut” lauloivatkin, että kisoissa on odotettavissa maaleja reilusti myös erikoistilanteista.
Valmentaja Kåhlmanin ja joukkueenjohtaja Hartikainen-Herrasen mukaan leiri oli erittäin onnistunut ja iso kiitos Kämärin kenttämiehille loistavasta jäästä ja suorista laidoista.

Tyttöjen taival kohti MM-kisoja alkoi vuosi sitten. Sen jälkeen on pelattu toistakymmentä harjoitusottelua ja harjoiteltu yhdessä useasti. Nyt on se hetki, kun valmistautumiset on tehty ja on aika mitata joukkueen taso tosipeleissä. KAIKKI VAIKUTTAA ERITTÄIN HYVÄLTÄ!!!