P15-maajoukkueen johtoryhmä on nimetty 16.4.2013.

Julkaistu: 11.11.2013

>Lue lisää päävalmentaja Pasi Hiltusen mietteitä maajoukkuetoiminnasta

P15-maju on huhti-toukokuun aikana yhteydessä seurajoukkueisiin kuntotestaus- ja harjoittelutapa-asioissa.

Maajoukkueen valmennus- ja johtoryhmä kannustaa kaikkia 1999 ja 2000-ikäluokkien nuoria osallistumaan jääpallon kesäleiritapahtumiin. Leirit ovat luonnollisesti vapaaehtoisia, mutta kokemus on osoittanut, että Ruotsissa järjestettyjen Sommarbandykoulujen anti on hyvää ja ne motivoivat nuoria tehokkaaseen harjoitteluun pitkän suomalaisen syksyn ajan.

Leirejä järjestetään ainakin Lidköpingissä, Västeråsissa ja Örebrossa. Myös muut paikkakunnat ovat mahdollisia. Jo nyt on tiedossa, että ainakin Villa BK:n leiriin Lidköpingiin ja Vsk:n leirille Västeråsiin on osallistumassa edustavat suomalaisryhmät (viikko 31).

Tälle sivulle lisätään infoa P15-majun kausisuunnitelmasta, mahdollisista harjoitusturnauksista sekä luonnollisesti P15-tarkkikselle valituista pelaajista. Asiaan palataan touko-kesäkuun aikana.

P15-maajoukkueen yhteystiedot:

Pasi Hiltunen, päävalmentaja
0400 798 488
pasi.hiltunen72[at]gmail.com

Sami Sakko, manageri
040 500 4864
sami.sakko[at]kolumbus.fi

Topiantti Äikäs, joukkueenjohtaja
050 536 2646
topiantti.aikas[at]oulu.fi

Lisäksi johtoryhmän tukena toimivat Esko ”Ese” Korhonen, jonka vastuulla on valmennuksen avustaminen ja pelaajatarkkailu, Pekka ”Himma” Hiltunen, valmennuksen konsultointi ja Samuli Niskanen, hankkeen mentor.