Ruotsi voitti runkosarjan päätösottelussa T17 MM kisoissa

Julkaistu: 14.11.2013

Ruotsi – Suomi 8-0(3-0)
Suomi ei pystynyt haastamaan Ruotsia taistelussa alkusarjan voitosta. Ruotsi oli läpi ottelun potkun Suomea edellä ja viimeisteli hyvällä prosentilla.
Ensimmäisellä jaksolla Suomi sai luotua muutaman hyvän maalipaikan, mutta viimeistelyt jäivät heppoisiksi. Ruotsi hallitsi pallollista peliä ja käytti maalipaikkansa hyväkseen. Tauolle Ruotsin johdossa 3-0.
Toinen jakso olikin sitten pelailua ja varmasti molemmilla joukkueilla jo ajatukset hieman välierissä. Ruotsi vyörytti ja teki useamman hienon soolomaalin. Varsinkin Filippa Angeldahl oli loistavalla pelipäällä.
Joukkue vaikutti jo heti loppuveryttelyjen jälkeen unohtaneen tämän pelin ja katseet oli välierässä. Joukkueessa on loistava henki päällä ja vahva usko, että finaalissa otetaan revanssi kotijoukkueesta.
Valmentajakaan ei jäänyt harmittelemaan avaustappiota vaan painotti, että nyt ne tosipelit alkaa. Aivan sama tuleeko välierissä vastaan Venäjä vai Norja. Usko joukkueeseen on kova, jos/kun Ruotsi vielä kohdataan niin varmasti taskusta löytyy muutama ”ässä” jolla Ruotsin peliä sekoitetaan.
Nyt kuitenkin kaikki ajatukset välierään ja matka kohti tavoitetta jatkuu!!!!