Sandviken voiton päässä finaalista, Hammarby voittoon

Julkaistu: 5.03.2014

Ruotsin Elitserienin välieräottelussa Villa ei pystynyt kotikentällään voittamaan Pasi Hiekkasen Sandvikenia, jonka Linus Forslund viimeisellä minuutilla ratkaisi 4-5 vierasvoiton. Ottelua seurasi paikanpäällä 4205 katsojaa.  SAIK  johtaa ottelusarjaa 2-0. Keskiviikkona oli Markus Kumpuojan Hammarby tiukan paikan edessä, sillä Västerås johti ottelusarjaa 2-0. Hammarby voitti yli 4000 katsojan edessä 5-3 ja pelit jatkuvat. Ruotsissa välierät pelataan paras viidestä menetelmällä.

Venäjällä käynnistyi Superliigan neljännesvälierät. Marko Herajärven Sibselmash (Novosobirsk) voitti Petteri Lampisen Rodinan (Kirov) 6-4 ja Dynamo Kazan haki vierasvoiton Uljanovskista voittamalla Volgan 7-3. Sami Laakkonen ei ollut pelaavassa kokoonpanossa. Venäjän puolivälierät pelataan paras kolmesta menetelmällä.