Bollnäs juhli Edsbynissä, suomalaiset isossa roolissa

Julkaistu: 15.09.2014

Bollnäs voitti Champions Cupin finaalissa Moskovan Dynamon Samuli Helavuoren Suddean death maalilla. Bollnäs sai otteluun unelma-alun, sillä 18 sekunnin pelin jälkeen Helmyrs nosti pallon Dynamon rangaistusalueelle,  josta Ville Aaltosen syötöstä Samuli Koivuniemi iski 1-0 johtomaalin. Dynamo pääsi peliin mukaan ja johti puoliajalle mennessä 3-1.

Toisella jaksolla Bollnasin Samuli Koivuniemi iski kaksi maalia, joista jälkimmäinen syntyi ottelun lopussa rangaistuslyönnistä  ja vei Bollnäsin jatkoajalle. Loppuhuipentumana Samuli Helavuori 113 minuutilla iski ottelun voittomaalin.

Suomalaisten tehot: Samuli Koivuniemi 3+0, Ville Aaltonen 0+2 ja Samuli Helavuori 1+0

Lue lisää, FIB,  Bollnäsin kotisivut, Svenska fans, Bandysverige, Bandypuls

Katso ottelun maalit

 

Runkosarjan ottelut:

Suomalaisittain katsottuna ilahduttavaa oli Bollnäsin selkeä 7-3 avausvoitto Siriuksesta. Samuli Helavuori iski tehot 1+1 ja Samuli Koivuniemi viimeisteli yhden täysosuman. Turnauksen LIVE tulospalvelu löytyy kisojen kotisivuilta.

4873SH2

Toisessa ottelussa Bollnäs kaatoi isantäjoukkue Edsbyn 6-3. Suomalaisista Ville Aaltonen ja Samuli Koivuniemi iskivät maalin mieheen.

Kolmannessa ottelussa Ville Aaltosen 3-2 maalilla kaatui Zorki ja loppuottelussa Bollnäs kohtaa Moskovan Dynamon klo 17.30 Suomen aikaa.

2771VA

Pekka Huovilan arkistokuvat Samuli Helavuoresta, Ville Aaltosesta ja Samuli Koivuniemestä