P15-mj tarkkailuryhmä: tähtäimessä tuplamaaottelu

Julkaistu: 11.12.2014

P15-maajoukkueen matka kohti talven tuplamaaotteluja tiivistyy. Edellisviikonloppua pidetyn Training Camp -leirin jälkeen päävalmentaja Pasi Hiltunen on valinnut kahden maalivahdin ja 19 kenttäpelaajan tiivistetyn tarkkailuryhmän. Lopullinen tuplamaaottelujoukkue (2 +14) valitaan P15SM-väliturnauksen jälkeen.

”Näitä pelaajia seurataan siis välkkäreissä, mutta myös tämän ryhmän ulkopuolelta voi ponnistaa maajoukkueeseen – niin tapahtui viime vuonna Ronnebyn kisajoukkuetta laadittaessa”, muistuttaa valmentaja Hiltunen.

”Kuten totesin aiemmin leirin jälkeen, niin minusta tänä vuonna – vaikka leiriryhmä oli kapea – saimme erittäin hyvän kuvan parhaista nolla-nolla -ikäisistä. Leirin harjoitukset ja pelit tukivat niitä käsityksiämme, joita johtoryhmällä oli aiempien tarkkailujen perusteella.”

Oliko siitä haittaa, että kovin ryhmä ysejä oli Varkauden P17-leirillä?
”No niinhän se oli, mutta toisaalta se antoi myös tilaa haastajaryhmälle ysien joukkueessa. Ysi-ysi -joukkue voitti odotetusti leiriturnauksen, mutta nollat pistivät kyllä hyvin kampoihin vuotta vanhemmille. Huomasimme, että Varkauteen kutsuttu ysi-ryhmä oli pitkälti sama, joka oli meidän matkassa Örebrossa”, toteaa Hiltunen.

”Ysien pelaaminen samassa TC-leirijoukkueessa toimi myös hyvänä sparrina nolla-nollien pelaajille, jotka kohtaavat kovat ruotsalaispelaajat helmikuussa”, aprikoi päävalmentaja Hiltunen.

P15-maajoukkueen tuplamaaottelu Ruotsi–Suomi pelataan Västeråsin ABB Arenalla 7.–8.2.2015.

Tarkkailtavat maalivahdit:

Jere Korhonen, Kampparit
Isak Skog, Akilles

Tarkkailtavat kenttäpelaajat:

Tuomas Antikainen, Akilles
Juho Anttila, HSKT
Simo Heino, WP 35
Sakke Herranen, WP 35
Joonas Hiltunen, HSKT
Paavo Huuhtanen, Pasa Bandy
Ville Hämäläinen, Pasa Bandy
Joonatan Irtamo, JPS
Akseli Laakkonen, Akilles
Leevi Laitinen, HIFK
Miiro Linjala, JPS
Tuukka Loikkanen, Pasa Bandy
Joona Luostarinen, Vesta
Samuli Sakko, Pasa Bandy
Juho Sirén, Narukerä
Ville Särkkä, Kampparit
Akseli Uotinen, WP 35
Matias Valtanen, OLS
Leevi Vihtalahti, Narukerä

Lisätietoja: Pasi Hiltunen, 0400 798 488