P19-maajoukkue kahteen voittoon viikonlopun leirillä

Julkaistu: 7.12.2014

P19-maajoukkue piti viikonloppuna leirin Porvoossa ja Tukholmassa. Porvoossa vastaan asettui itsenäisyyspäivänä Ruotsin viime kauden P20 mestarijoukkue Sandviken. Haastavissa oloissa pelatun ottelun Suomi voitti maalein 8-1 (4-1). Ottelu meni huonon sään vuoksi pitkän pallon pelaamiseksi, jonka Suomi hallitsi selvemmin.

Sunnuntaina 7.12. Tukholmassa vastustajana oli Hammarbyn P20 joukkue, joka on Ruotsin sarjan kärkijoukkueita. Suomi voitti ottelun selvin luvuin 2-9 (1-3). Ottelu pelattiin hyvissä olosuhteissa. Suomen ei ollut ottelussa aivan parhaimmillaan, vaikka lopputuloksena olikin selvä voitto.

”Tulevaisuudessa syöttötyöskentelyyn tulee kiinnittää huomioita enemmän ja luistelutempoa on lisättävä merkittävästi”, kertasi valmentaja Jari Kettunen ottelun jälkeen.