P15-maajoukkue valmiina Ruotsin kaatoon – katso joukkuekuva!

Julkaistu: 5.02.2015

Suomen P15-ikäisten maajoukkue matkaa tulevana viikonloppuna Västeråsiin perinteiseen Ruotsia vastaan pelattavaan kaksoismaaottelutapahtumaan. Joukkueen kokoonpanossa on tapahtunut yksi muutos, kun Tuukka Järvinen oli estynyt pääsemään tapahtumaan. Valmennusryhmä nosti nuoren Akseli Laakkosen mukaan maajoukkueeseen.

Särmännäköinen suomalaisryhmä valmiina matkaan:

FIN-P15 2015 800px

Kuvassa (vas. ylärivi): Leevi Vihtalahti, Joona Luostarinen, Ville Hämäläinen, Miiro Linjala, Ville Särkkä, Isak Skog, Tuukka Loikkanen, Jere Korhonen, Simo Heino ja Sakke Herranen. Alarivi (vas.): Samuli Sakko, Akseli Laakkonen, Tuomas Antikainen, Juho Sirén ja Akseli Uotinen. Kuvasta uupuu pohjoisen lentokyydillä tuleva Joonas Hiltunen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomen Jalopeurajoukkueen otteluja perjantaina ja viikonloppuna voi seurata SBF:n Elitraport-sivujen kautta.

Suomen P15-maajoukkue lähti reissuun kuluvan viikon torstaina. Perjantaina joukkue pelaa harjoitusottelun SBBK:n P16/18-ikäisiä vastaan Tukholmassa. Lauantaina ja sunnuntaina 7.-8.2. ovat vuorossa viralliset maaottelut Västeråsin ABB Arenalla.

Lauantaina pojat pelaavat iltaottelun alkaen klo 18:30 (klo 19:30 Suomen aikaa). Tätä ennen virittäydytään bandytunnelmaan seuraamalla ABB:llä Västeråsin ja IFK Kungälvin välinen Elitserien-ottelu. Sunnuntaina maaottelu alkaa jo klo 10:00, joten varsin tiivis paketti on pojilla tiedossa.

Maaottelutapahtumasta raportoidaan näillä sivuilla.

Suomi P15 / Kaksoismaaottelut Ruotsia vastaan 7.–8.2.2015

Maalivahdit
Jere Korhonen
Isak Skog

Kenttäpelaajat
Tuomas Antikainen
Simo Heino
Sakke Herranen
Joonas Hiltunen
Ville Hämäläinen ”C”
Akseli Laakkonen
Miiro Linjala
Tuukka Loikkanen
Joona Luostarinen
Samuli Sakko
Juho Siren
Ville Särkkä
Akseli Uotinen
Leevi Vihtalahti

Kotiin jäävä varapelaaja:
Ville Leinonen

A-Laakkonen

Kolmannen polven jääpalloilija, Akseli Laakkonen (s. 2001) avaa maajoukkueuransa P15-ikästen tuplamaaotteluissa helmikuussa. Kuva talven TC-leiriltä Mikkelistä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:
Pasi Hiltunen
0400 798 488
pasi.hiltunen72@gmail.com

Johtoryhmä:
Pasi Hiltunen, päävalmentaja
Sami Sakko, manageri, 040 500 4864
Jeri Hämäläinen, huoltaja, 0500 805 803
Esko Korhonen, joukkueenjohtaja, 0400 602 451