P13 Training Camp päätökseen Varkaudessa

Julkaistu: 10.01.2016

P13 Training Camp saatiin päätökseen Varkaudessa. Kirpeässä pakkaskelissä pidetty leiri sujui leirijohtaja Jukka Jaatisen mukaan loistavasti. Pojat pysyivät pääosin terveenä, eikä loukkaantumisia tullut. Ohjelma oli sopivan tiivis, joten eiköhän kotimatkalla uni tule monen pojan silmään.

Varkaus on hyvä paikka pitää turnauksia ja leirejä. Majoitus on lähellä ja jää-ajan kanssa ei ole ongelmia. Leirijohtaja Jaatinen kiitteli leirin valmentajina toimineita Lasse Pulkkista, Eero Loustia, Jari Hattusta, Timo Tiusasta, Arto Niskalaa ja Kari Vänttistä sekä huollon apuna olleita Petri Pesosta ja Harri Makkosta (luistinhuolto).

P13 Training Camp kynnistyi perjantaina. Leirille valitut 60 pelaajaa kuuntelivat tarkkana leirivalmentajien ohjeita leirin avauksessa.

WP_20160108_17_11_15_Pro

 

 

 

 

 

 

 

WP_20160108_17_11_00_Pro

Kuvat Jukka Koskinen

 

 

 

 

 

 

IMG_0555

Valmentajat Tiusanen ja Vänttinen ohjaavat aamun jääharjoitusta. Pojat tarkkana. Pakkasta -16.

kuva Jukka Jaatinen