P15MM: Kuume nousee… Oulussa ratkeaa viimeiset kisapaikat

Julkaistu: 14.01.2016

Mikkelissä tammikuun viimeisenä viikonloppuna pelattavat poikien, eli P15-ikäisten MM-kisat lähestyvät. Kisakuume nousee ja MM-joukkue nimetään tänä viikonlopuna pelattavien P15SM-väliturnauksen jälkeen. Oulussa on todellinen näytönpaikka monelle nuorelle pelaajalle.

Kisajärjestelyt ovat hyvällä mallilla ja Suomen joukkueen joujo Juha Hilmola on seurannut tapahtumia kokeneen jääpallomiehen silmin:

”Kaikesta näkee, että meillä on tavoitteena järjestää todella hyvät kisat, joissa kaikki pelaa. Yhteistyö Kamppareiden kanssa toiminut erittäin hyvin. Kampparit ovat touhussa aktiivisesti mukana, samoin Mikkelin Kaupunki. Iso kiitos molemmille jo nyt”, myhäilee Hilmola.

Mikkelin tapahtuma on tälle ikäluokalle käytännössä ensimmäinen arvokisatapahtuma. Poikien ikäluokkia 2001 ja 2002 on leiritetty ahkerasti.

”MM-kisat ovat Projekti 01/02:n ensimmäinen iso tapahtuma. Projekti edennyt tosi hyvin – pojat sitoutuneita ja haluavat panostaa bandyyn. Kahden vuoden aikana mukana ollut lähes 60 pelaajaa, jotka kaikki voivat olla ylpeitä omasta panoksestaan”, Hilmola linjaa.

”Nyt valittavat 16 pelaajaa edustavat koko ikäluokkaa ja olen varma, että pojat pelaavat isolla sydämellä Suomen puolesta”, sanoo joukkueenjohtaja.

Laitinen: näyttöjä Oulusta!

Joukkueen vastuuvalmentaja Teemu Laitinen odottaa ehdokaspelaajilta hyviä otteita Oulun väliturnauksessa.

”Aivan, Oulussa nähdään viimeiset näytöt ja vain motivoituneet ja huippukuntoiset pelaajat valitaan kisoihin mukaan! Kamppailu monen pelipaikan osalta vielä kovaa”, määrittelee Teemu Laitinen.

Joukkueelle on laadittu suomalaista pelitapaa, jolla pyritään yllättämään päävastustajat naapurimaista:

”Odotan innolla Ruotsin ja Venäjän pelejä. Siinä näemme ja testaamme tason, joka antaa viitteet Projektimme jatkovuosille.”

”Pelaamme uudella suomalaisella pelitavalla, jonka uskon yllättävän sekä venäläiset että ruotsalaiset – tämä mahdollistaa menestyksen pitemmällä aikavälillä”, määrittelee Laitinen.

Tue nuorten projektia – hanki kisacollari!

P15MM-kisaprojektia voi tukea hankkimalla hienon collarin, joko navy bluena ta harmaana. Kisapaikalla collarin hinta on 30 euroa, mutta ennakotilauksena (osoitteesta juha.hilmola[at]gmail.com) hinta on vaivaiset 25 euroa. Hankkimalla kisacollarin tuet Projekti 01/02:n toimintaa kohti tulevia kausia.

”Näillä eväillä!”, huudahtaa kisoista, viikonlopun jännitysnäytelmistä ja tulevista haasteista silminnähden innostunut joukkueenjohtaja Hilmola.

Tässä vielä mallikuvat kisacollareista:

navyblue collage

harmaa collage

* * *