Suomi valmiina Norjan kaatoon, linkkejä kisamediasta

Julkaistu: 29.01.2016

P17MM-kisat pyörähtävät käyntiin perjantaina. Suomi on valmistautunut huolella turnauksen avauspeliin Norjaa vastaan. Joukkueen terveystilanne on hyvä, kaikki on valmiina Johdatus Jalopeurapolulle-projektin päätapahtumaan.

Päävalmentaja Pasi Hiltunen korosti ottelupalaverissa rohkeutta pelata omaa, kontrolloitua peliä. Joukkueen pelitapaa on hierottu parin vuoden ajan eri leiri- ja turnaustapahtumissa ja nyt on aika näyttää, että suomalainen pelitapa on tiivis ja tehokas.

Kisajärjestäjän sivulta on linkki Trud-stadionin webkameraan, josta voi seurata otteluita livenä. Hotellin wifi-verkossa yhteys hieman pätkii, mutta ehkäpä koti-Suomen laajakaistaverkko ja systeemit näyttävät ottelun pulmitta. Vaikuttaa siltä, että ”samaan hintaan” saa myös venäjänkielisen selostuksen.

Tässä linkki Trud-stadionin webkameralle, josta voi seurata otteluita

Mikäli kyseinen linkki ei toimi, niin webkameraan pääsee käsiksi myös Vodnikin kotisivulta , tässä on siihen polku ja kuva:
http://www.vodnik29.ru/ > media (kyrillisin) > web-kamera (kyrillisin)

Webkameraan linkki Vodnikin sivulta

 

Otteluseurataa (tulosket, ”LiveScore”) löytyypi Venäjän liiton sivulta, tässä linkki 17MM-kisojen tulosseurantaan.

Keskiviikkoillan ”höyrypelistä” on paikallisen ”Mikon” ottamia hyviä kuvia tässä linkissä

Lisää P17-uutisointia Norja-ottelun päätyttyä.

Illalla, klo 18:15 Suomen aikaa P17-maajoukkue kohtaa Kazakstanin, jonka joukkue oli vielä eilen illalla kaikille täysi yllätys: kazakit saapuivat kisapaikalle vasta myöhään illalla ja eivät siten ilmaantuneet joukkueiden valmentajien ja joujo:jen yhteispalaveriin.

Palaverissa suurin asia tuntui olevan se, että ruotsalaiset eivät olleet suostuneet maksamaan lisämaksua tavaroidensa ylipainosta (maksattivat FIB:llä) ja että Venäjän lakien mukaan kukaan ei saa pitää ”kommandopipoa”, eli pelaajat tai katsojat eivät saa naamioitua.

-Ta Äikäs