Y21 WCS 2016 Varkaus – Kaikki pelit LIVENÄ!

Julkaistu: 27.01.2016

Varkaudessa pelattavat Y21 WCS – kisojen kaikki ottelut näytetään LIVE-lähetyksinä kisojen Facebook – sivujen kautta. Tuotannosta vastaavat Pasi Virtanen ja Joni Hilden tuovat tuotantotiiminsä jo alkuviikosta Varkauteen.

Otteluja seurataan myös livena liiton tulospalvelun kautta
Aikomuksemme on haastatella pelaajia ja valmentajia kisoja edeltävinä päivinä ja tuoda sitä kautta ennakkotunnelmia kisapaikalta Jääpalloa seuraaville, kertoo Pasi Virtanen. Kisojen alussa kuvaamme 1-2 kahdella kameralla, mutta jo perjantaina iltapelissä ja lauantain loppuottelussa tuotantotiimimme kasvaa kuuteen ja saamme näillä näkymin kolme kameraa tuotantoon, jatkaa Pasi Virtanen.
Tämä on ensimmäinen kerta, kun Suomessa järjestettäviä kisoja lähetetään näin laajasti LIVE-lähetyksinä, kertoo Suomen joukkueenjohtaja Jukka Koskinen. Todella hienoa, että pääsimme yhteistyöhön Pasin ja Jonin kanssa.

Otteluja voi seurata kisojen Facebook-sivujen kautta, joilta löytyy tarkempi otteluohjelma: www.facebook.com/WCBandyY21