Kazakstan niukasti parempi

Julkaistu: 3.02.2016

MM-kisojen runkosarja Suomen osalta päättyi 4-5 tappioon Kazakstanille. Kazukit olivat ottelussa aloitteellisempia ja se vei ottelua johtaen koko ajan (2-2 tasatulosta lukuunottamatta). Maalinteon aloitti Rayan Issaliev ottelun 18 minutilla ja johtoasema sen jälkeen piti loppuun saakka. Ottelun loppu oli coast to coast bandyä ja molemmilla joukkeilla oli runsaasti maalipaikkoja.  Suomen joukkueesta Janne Rintala oli pirteällä pelipäällä ja Juho Liukkosen lyönti on kunnossa, mistä osoituksena 5-3 kavennusmaali vapaalyönnistä.

Suomen maalit:

2-1 Janne Rintala, 2-2 Mikko Lukkarila, 5-3 Juho Liukkonen ja 5-4 Sami Laakkonen

Kulmat: Suomi 5 ja Kazakstan 7

liveseurannan kooste ottelusta Kazakstan vs. Suomi

Juttua päivtetään myöhemmin

Pekka Huovilan kuva Janne Rintalasta