Kazakstan vs. Suomi klo 15.00, otteluennakko päivitetty klo 12.27

Julkaistu: 3.02.2016

Eetu Peuhkurin, Teemu Määtän ja Tuomas Määtän tekemä otteluennakko Kazukki peliin.

A-ryhmän A-lohkon runkosarjan viimeiset ottelut pelataan tänään keskiviikkona 3.2. Suomi kohtaa Kazakstanin ja Venäjä Ruotsin. Tasoerot MM-kisoissa toistaiseksi ovat olleet todella suuret, tiukin ottelu Valko-Venäjä  vs. Norja päättyi 7-5 ja A-lohkossa tiukin on ollut Ruotsin 11-4 voitto Kazakstanista.

Iltapäivällä tilanne tulee muuttumaan, sillä niin tasaisia otteluparit ovat. Suomi hakee paluuta voittokantaan, tänään pystytään pelaamaan paremmin koko joukkueena ylöspäin, joten eiköhän kärkipelaajien maalihanat aukea. Toistaiseksi Juho Liukkonen on ollut joukkueen paras pistenikkari 2+0 tehoilla. Kazukkien ammattilaisryhmä on toki kova pala purtavaksi, vahva keskikenttä (Bedarev, Gavrilenko,Shadrin) tekee vähän virheitä ja pystyy hyvin tukemaan kärkipelaajia. Sergei Pochkunov on ollut joukkueen tehokkain 2+1 tehoilla. Viime kisojen ykköspyssy Alekander Nasonov sen sijaan ei ole pelannut vielä otteluakaan.

Ottelun voittaja saa vastaansa B-lohkon toiseksi sijoittuneen, tällä hetkellä Norja on tiukimmin siinä kiinni. USA:n tulee voittaa Valko-Venäjä viidellä maalilla, jotta  lohkon tilanne muuttuisi. Tällöin Norja voittaisi ja USA olisi toinen.

kv. liiton live seuranta

Toivottavasti kuvayhteydet pelaavat ja ottelu näkyisi netin kautta klo 15.00

Mikäli joku tarkkavainen seuraaja löytää yhteyden niin laittaisi tiedon toimisto@finbandy.fi osoitteeseen niin saataisiin tietoa jaettua liiton kotisivujen kautta.

Venäjän liiton sivujen mukaan Match TV näyttää ottelut (alkulohkossa). Sen kautta on näkynyt kuvaa kännykän ja tabletin kautta.

Kisojen kotisivut