Suomen jättipaukku – Ruotsi kaatui välierässä 3-2, finaali YLE areenassa

Julkaistu: 6.02.2016

Suomi miesten MM-finaaliin!!!

 

Ruotsi kaatui maalein 3-2.

Suomen maaleista vastasivat Tuomas Määttä, Sami Laakkonen ja Pekka Hiltunen. Päävalmentaja Antti Parviaisen laatima loistava taktiikka puri ja Ruotsilla ei ollut Suomea enempää maalipaikkoja, vaikka se hallitsikin palloa, mm. kulmalyönnit oli Suomelle 12-7.

Ruotsin pelikirja oli luettu hyvin, hyvä alku, koko joukkue pallon alla, hyvä sijoittuminen puolustuspeli, SISU kamppailuissa, pelin lukeminen, päättäväisyys omassa hyökkäyspelissä, mv Virtanen mies paikallaan kuten koko muu joukkue, Tuomas Määttä 1 maali miesten MM-kisoissa, Sami Laakkonen 101 MM ottelu – 101 MM maali, Hiltusen jäätävä rankkari, siinä koko kuplettijuoni. Asiantuntioiden ennakkoon  lähes maailman parhaiksi arvioitu Daniel Berlin oli taas iso pettymys kuten Suomen maaotteluissa, Saikin kolmikko (Edlund, Pettersson ja Mossberg) ja koko joukkue kun oli yllättävässä tilanteessa ja panosta oli pelissä.

Ps. kulmista saa tehdä enemmän maaleja

8968 9023004_8734

1-0 Tuomas Määttä             2-0 Sami Laakkonen            3-1 Pekka Hiltunen

Päävalmentaja Antti Parviaisen haastattelu, Olli Manninen

Kapteeni Ville Aaltosen haastattelu, Olli Manninen

Antti Parviaisen haastattelu (official)

Svenne Olssonin haastattelu (official)

Ottelun Live raportti

Yle urheilu

MTV3

IS

IL

Aftonbladet

Expressen

svensk metro

Bandybuls tyypillinen ruotsalanen tyyli, vika oli tuomareissa yms.

Suomi kohtaa kolme edellistä MM-kultaa voittaneen Venäjän klo 15.00 alkavassa ottelussa, mikä on nähtävissä myös YLE areenassa