Suomi – Valko-Venäjä puolivälierissä klo 12.00, live seuranta, myös live stream

Julkaistu: 4.02.2016

Aluksi Antti Parviaisen mietteitä Kazakstan ottelusta ja huomisesta Valko-Venäjä ottelusta.

Ottelun live seuranta.

Live stream

Jääpallon miesten puolivälieräottelussa Suomea vastaan asettuu Valko-Venäjä. Tilastojen valossa ottelu on Suomelle läpihuutojuttu, sillä maat ovat kohdanneet kuudesti ja joka kerta Suomi on voittanut. Maaliero on 98-6. Jääpallomaailma on kuitenkin muuttunut ja Venäjän liigojen kovuus alkaa näkyä kv. jääpallossa. Valko-Venäjä vei puhtaalla pelillä A-lohkon B-sarjan.

Valko-Venäjän joukkueessa on eri lähteistä riippuen seitsemän Venäjän Superliigan tai toiseksi korkeimman sarjatason Majorliigan pelaajaa. Valko-Venäjä on saanut koottua suhteellisen tasapainoisen joukkueen, missä joka kentän osa-alueelle löytyy johtava pelaaja. Puolustuksen avainpelaajat ovat superliigan Startissa pelaava mv Sergei Krivonogov ja puolustaja Azarenko Matvey, keskikentällä Roman Nikitenko, joka on iskenyt tehot 10 (9+1). Hyökkäyspäässä kokenut Murmanskin hyökkääjä Andrei Kabanov viimeisteli runkosarjassa tehot 17 (14+3) ja voitti runkosarjan pistepörssin, joten Suomen alakerran on oltava tarkkana.

Suomen peli ei vielä ole kuosissa, joukkue menee eteenpäin mutta kärkijoukkueet ovat todella kovia ja niiden voitokas haastaminen vaatii joukkueelta täydellisen panoksen. Nyt kuitenkin mennään pudotuspeleihin, joissa jokainen ottelu on ratkaiseva – tulos tai ulos.

Miesten jääpallon MM-kisat, jatko-ottelut

Kolme ensimmäistä puolivälierottelua pelataan Volga Sport areenalla (halli) ja neljäs pelataan järjestäjän ilmoituksen mukaan Dimitrovgradissa.

Välierät ja mitalipelit pelataan Trud stadionilla, mikäli jää on kunnossa.

Torstai 4.2

09.00 puolivälierä Kazakstan – Norja 11-3

13.00 puolivälierä Suomi – Valko-Venäjä

16.00 puolivälierä Ruotsi – Latvia

19.00 puolivälierä Venäjä – USA

Lauantai 6.2

11.00 välierä

15.00 välierä

Sunnuntai 7.2

11.00 Pronssiottelu

15.00 Loppuottelu

Kisojen kotisivut

Pekka Huovilan kuvassa Antti Parviainen