Venäjä vei Suomea, päivitetty 3.2

Julkaistu: 2.02.2016

Varsin kivikkoinen on ollut Suomen alku miesten jääpallon MM-kisoissa. Venäjä vei Suomea koko pelin ajan  ja lopputulos 10-2. Jos ei toimi Suomen peli niin ei toimi myöskään isäntien nettilähetykset. Niitä vastaan Suomi johtaa kolmella maalillaan 3-0. Juho Liukkonen viimeisteli molemmat Suomen täysosumat. Juhlat jatkuu ja pelit paranee, niin ainakin uskotaan. Seuraavaksi vastaan asettuu huomenna säästöliekillä pelannut Kazakstan, joka viime vuosina on ollut ajoituksen mestari ja kukistanut Suomen sen tärkeimässä ottelussa eli pronssiottelussa. Tänään joukkue sai Ruotsilta pataan 11-4. Suomen ”tappaja” Bronnikov oli taas kokoonpanossa!

Markus Kumpuojan ja Ilari Moisalan otteluanalyysi

Highlights Venäjä – Suomi

Ottelun liveraportti

Juho Liukkonen viimeisteli Suomen molemmat täysosumat, kuva Pekka Huovila