Ruotsin sarjaohjelmat valmiit, Venäjällä 12 joukkueen sarja

Julkaistu: 12.07.2016

Ruotsin pääsarjojen ohjelmat ovat valmistuneet. Elitserien pelataan 14 joukkueen voimin. Sarja on kaksinkertainen ja se käynnistyy 21.10.2016, sarjaohjelma.

Ruotsin finaali pelataan 26.3.2017 Tele2 Areenalla Tukholmassa.

Allsvenskan pelataan kahdessa 10 joukkueen lohkossa, otteluohjelmat: pohjois– ja etelälohko.

Naisten Elitserinin ohjelma, lue lisää Ruotsin liiton sivuilta.

Venäjän superliiga pelataan 12 joukkueen voimin kahdessa kuuden joukkueen lohkossa. A lohkossa pelaavat Vodnik (Arkangeli), Dynamo Moskova, Dynamo Kazan, Rodina (Kirov), Start (Nizny Novgorod) ja Volga (Uljanovsk). A-lohkosta on varattu paikka myös Zorkille (Krasnogorsk).

B lohkossa pelaavat Baikal Energy (Irkutsk), Jenisej (Krasnojarsk), Kuzbass (Kemerovo), Sipselmash (Novosobirsk), SKA Neftanyak (Habarovsk) ja Uralski Trubnik (Pervouralsk). Superliigan finaali pelataan 26.3.2017.