Tommi Määttä sivuun MM-joukkueesta, Jimi Heinonen tilalle, kisojen infopaketti

Julkaistu: 24.01.2017

Suomen jääpallomaajoukkue sai jobinpostia Tommi Määtän loukaannuttua sunnuntaina viimeisessä Elitserienin ottelussa ennen MM-taukoa. Määttä mursi kätensä Edsbynin pelatessa Vetlandaa vastaan. Määttä pelaa ensimmäistä kauttaan Ruotsissa ja olisi myös debytoinut aikuisten MM-kisoissa.

Määtän tilalle joukkueeseen nousee Jimi Heinonen. Heinonen pelaa Bandyliigaa Botniassa ja on tällä hetkellä Bandyliigan pistepörssin toisena pisteen maajoukkueessa jo lopettanutta Sami Laakkosta perässä. Heinoselle kisat ovat ensimmäiset MM-tasolla. Heinosen myötä kotoisesta Bandyliigasta on nyt viisi pelaajaa MM-joukkueessa.

Suomen kisaurakka alkaa sunnuntaina 29. tammikuuta, jolloin Suomi kohtaa kisojen avausottelussa Ruotsin.

SJPL:n MM-kisojen infopaketti

Liitteessä on Sandvikenin 2017 MM-kisojen infopaketti, mistä löytyy mm.

  • MM-kisojen historiaa
  • arvioita eri maista
  • Suomen joukkue
  • SJPL:n tiedotuspalvelut kisojen aikana – tiedottaja Aleksi Riikonen + 358 0400 63588

 

Kuva Pekka Huovila