Summer Camp 2017 L:rannassa

Julkaistu: 23.05.2017

OP Etelä-Karjalan myöntämän Kesäduunirahan avulla Veiterä on palkannut kolme aktiivista nuorta suunnitelemaan ja järjestämään jääpallon Summer Camp -tapahtuman. P15-P10 -ikäisten lasten ja nuorten jääpalloleiri järjesteään 12.-13.8.2017.

Veiterä on palkannut leirin suunnittelu- ja vastuuryhmään Ville Leinosen, Kalle Pesosen ja Topi Rädyn. Nuoret toimivat leirin vetäjinä ja kesän aikana myös suunnittelevat leirin käytännön järjestelyt ja harjoitteet. Leirin rehtorina toimii edustusjoukkueen Tero Liimatainen.

Leiri järjesteään nyt toisen kerran. Edellisvuonna leirillä oli hieman alle 30 osallistujaa. Tämän vuoden leiritapahtumaan voidaan ottaa 50 lasta ja nuorta mukaan.

Veiterä kiittää OP Etelä-Karjalaa saadusta tuesta ja toivottaa nuoret mukaan leirille.

Ilmoittautuminen avataan pian… Seuraa ilmoittelua seuran www-sivuilta ja Veiterän fabo:ssa!

 

OP_Etela-Karjala_RGB_oikea