21-vuotiaiden Vetlandan ryhmä nimetty

Julkaistu: 17.08.2017

Valmentajat Ari Holopainen ja Jari Kettunen ovat nimenneet Vetlandan leiriryhmän 7.-10.9.2017. Ryhmä koostuu 14 kenttäpelaajasta ja 2:sta maalivahdista. Pääosalla valituista pelaajista on jo vankka kokemus nuorempien ikäluokkien kansainvälisistä peleistä.  A-maajoukkueen leiriryhmästä Jimi Heinonen ja Tommi Määttä ovat joukkueen mukana vain lauantaina.

Valmennus on erittäin tyytyväinen, että saimme jo syyskuun alkuun kolme hyvää ottelua Ruotsia vastaan. Joukkue kohtaa kahdesti Ruotsin vastaavan ikäluokan ja sunnuntaina leirin lopuksi Ruotsin 19-vuotiaat. Koskaan aikaisemmin nuorten joukkueet eivät ole saaneet aikataulujaan sopimaan niin, että harjoitusottelut olisivat olleet mahdollisia ennen arvokisoja. 21-vuotiailla on MM-kisat Ruotsissa Joulukuun alussa. Tavoitteena luonnollisesti MM-kulta.

Vetlandan joukkueesta on pois joitakin kokemusta omaavia ikäluokan pelaajia, mutta valmennus haluaa kokeilla eri vaihtoehtoja ja pelaajien kykyjä laajemmin leirin aikana. Leirin jälkeen pelaajien tarkkailu jatkuu Ruotsissa Ari Holopaisen toimesta ja Suomessa Jari Kettusen. Suomessa pelaaville viimeinen näyttöpaikka tulee olemaan Oulussa pelattava Suomen Cup, jonka jälkeen kisajoukkue nimetään.

Maalivahdit

Lukas Tallberg, UNIK BK

Pyry Kilpiö, HIFK

Kenttäpelaajat

Tommi Määttä, Edsbyn IF

Akseli Pursio, Akilles

Elias Gillgren, IFK Motala

Teemu Malinen, WP 35

Otso Tulomäki, Örebro BK

Alex Adeheimer, Örebro BK

Kasperi Hirvonen, Kampparit

Ville Koskinen, WP 35

Jimi Heinonen, IK Sirius

Lasse Tammilehto, JPS

Esko Liukkonen, Kampparit

Rasmus Kettunen, IFK Motala

Tatu Ässämäki, JPS

Kalle Lempinen, Kampparit

Niklas Holopainen, Gripen Trollhättan BK

Emil Fedorov, Veiterä

Valmennus

Ari Holopainen

Jari Kettunen

Joukkueenjohtaja

Jukka Koskinen

Huolto

Janne Wright