Optimoitua palautumista läpi MM-kisojen

Julkaistu: 11.08.2017

Joukkueesi kehittyminen edellyttää oikeaa harjoittelua ja hyvää palautumista. Firstbeat Sports ohjaa jokaista pelaajaa yksilöllisesti ja auttaa valmentajaa tekemään oikeita valintoja.

Huippu-urheilun tarpeisiin suunniteltu Firstbeat Sports kiteyttää yhdelle alustalle koko joukkueen syketiedot ja niiden tulkinnan. Näe reaaliajassa yltääkö urheilija asetettuhin tavoitteisiin. Näe palautumistestien avulla myös kentän ulkopuolella kuormittavat tekijät ja paranna valmiutta seuraavaan suoritukseen. Seuraa pelaajien suorituskykyä, kuormitusta ja palautumista fysiologisen analyysin, kuten hapenkulutuksen, hengitysfrekvenssin, EPOC:in ja energiankulutuksen kautta. Laaja kantama ja automatisoidut prosessit auttavat viemään pelaajillesi tiedon nopeasti – missä ja milloin haluat.

Suomen jääpallon A-maajoukkue mittasi Firstbeatin avulla kuuden pelaajansa palautumista tammi-helmikuussa pelattujen MM-kisojen aikana. Miten mittaus sujui, miltä tulokset näyttivät ja mitä opittiin? Näistä kertoo tarkemmin pronssille yltäneen joukkueen päävalmentaja Antti Parviainen, lue tästä lisää