Saku Hämäläinen Akilleen riveihin

Julkaistu: 22.08.2017

Akilles Bandyn vahvistaa ryhmäänsä nuorten maajoukkuepelaajalla

Akilles Bandy on tehnyt 1+1 vuotisen sopimuksen Jyväskylän kasvatti Saku Hämäläisen kanssa. Saku Hämäläinen on 18-vuotias erittäin lupaava hyökkääjä, joka on urallaan pelannut yli 20 nuorten maaottelua ja ollut jo viimeiset kaksi kautta JPS:n runkopelaajia Bandyliigassa. Kuva Pekka Huovila.

Lisäksi Akilles Bandy on tehnyt jatkosopimuksen kokeneen Joakim ”Jugi” Nordströmin kanssa ja nostanut harjoitusvahvuuteen oman kasvatin Aapo Pursion. Joachim on kuulunut jo useamman vuoden Akilleksen runkopelaajistoon ja Aapo puolestaan esiintynyt edukseen seuramme P17 joukkueessa.

Akilles Bandyn päävalmentaja Tomi Gröhn on tyytyväinen nyt tehtyihin sopimuksiin. ”On loistavaa, että saimme riveihimme Sakun. Hän on erittäin nopea pelaaja, joka tuo lisää vaarallisuutta ja röyhkeyttä hyökkäyspeliimme. Uskon hänen tekevän lopullisen läpimurtonsa tämän kauden Bandyliigassa. Jugin jatko tuo leveyttä meidän keskikenttäpeliin ja hän on mukana aina hyvällä asenteella. Aapo puolestaan on esittänyt harjoituksissa hyvää asennetta ja halua kehittyä, joten hänen kehitykselleen tekee hyvää nousu edustuksen harjoitusryhmään.”

Akilles Bandyn harjoitusryhmässä on tällä hetkellä yhteensä kolme maalivahtia ja 17 kenttäpelaajaa. Tavoitteena on vielä saada joukkueeseen liittymään 1-2 pelaajaa ennen harjoitusotteluiden alkamista.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Jari Kettunen 040-5141133
Varapuheenjohtaja Kari Janhunen 0400-48 69 09

Tiedottaja Pia Laakkonen 050-4638274
Pressmeddelande 21.8.2017

Akilles Bandy förstärker med juniorlandslagsspelare

Akilles Bandy har gjort ett 1+1 årigt kontrakt med Jyväskylä fostrade Saku Hämäläinen. Saku är en 18-årig, mycket lovande anfallsspelare som har spelat över 20 juniorlandskamper och under de senaste två åren hört till JPS stomspelare i Bandyligan.

Dessutom har Akilles Bandy förlängt med rutinerade Joakim ”Jugi” Nordström och kallat med egna juniorprodukten Aapo Pursio till träningsringen. Joakim har varit en viktig kugge i Akilles ligatrupp under flera år, emedan Aapo har spelat i juniorlagen.

Akilles Bandys huvudtränare Tomi Gröhn är nöjd med de kontrakt som nu har ingåtts. ”Det är fint att vi fick med Saku i våra led. Han är en snabb skridskoåkare, som bör kunna ge lagom fräckhet och målfarlighet till vårt anfallsspel. Jag tror att han kommer att göra det slutliga genombrottet i bandyligan under den här säsongen. Jugis förlängning ger bredd till vårt mittfältsspel och hans attityd är alltid föredömlig. Aapo har visat upp en bra inställning på träningarna samt vilja att utvecklas. Att träna med representationslaget kommer att göra gott för hans fortsättning.”

Akilles träningstrupp består för närvarande av totalt 3 målvakter och 17 utespelare. Målsättningen är fortfarande att få med ytterligare 1-2 spelare innan träningsmatcherna börjar.

 

Tilläggsinformation:

Ordförande Jari Kettunen 040-514 11 33

Vice ordförande Kari Janhunen 0400-48 69 09

Informatör Pia Laakkonen 050-4638274