Naisilla MM-kisat Kiinassa, johtoryhmä nimetty

Julkaistu: 22.09.2017

Antti Hietala palaa maajoukkuevalmennukseen

Antti Hietala ja Tiina Vesala ovat uudet naisten maajoukkueen valmentajat.  Antti Hietala toimi naisten maajoukkueen valmentajana 2005-2010 ja poikien 19-v valmentajana 1990 luvun alussa. Viime kausi Antilla meni Vestan nuorten kanssa. Tiina Vesala toimi viime kaudella T17 maajoukkueen joukkueenjohtajana ja tällä kaudella Skirö AIK:n naisten joukkueen joukkueenjohtajana.

Joukkueen tavoitteista Hietala totesi yksiselitteisesti että se on paluu mitalikantaan. Hietala oli tyytyväinen kun toisena valmentajana on Ruotsissa vaikuttava Tiina Vesala. ”Tämä tuo länsinaapurista uusia virikkeitä ja ideoita toimintaan” jatkoi Hietala.

Jääpallon naisten maajoukkueen päätapahtuma, MM-kisat pelataan Chengdussa, Kiinassa 14.-18.1.2018.

Suunnitteilla on myös leiri Lappeenrannassa.

Johtoryhmä

Valmentajat: Antti Hietala ja Tiina Vesala

Huoltaja: Kari Kittilä

Joukkueenjohtaja: Veijo Janhunen

Kuva: Jukka Koskinen