Varkaudessa jääliikuntaleiri 18.-19.10

Julkaistu: 26.09.2017

WP 35 ja kiekkoseura Warkis järjestävät yhteistyössä jääliikuntaleirin Varkaudessa syyslomalla. Kaksipäiväinen leiri on suunnattu 2005-2011 syntyneille tytöille ja pojille.

 

Jääpalloa Kaikille -hankkeen vetäjä Jokke Jokinen on tyytyväinen yhteistyöhön: ”Hankkeen ja seurojen välisen yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan ilmaisen leirin peräti 60 osallistujalle. Leirillä on toimintaa kahdessa jäähallissa sekä oheisharjoituksia. Tämä on uusin osoitus lätkä- ja jääpalloseurojen välisestä toimivasta yhteistyöstä. Meillä Varkaudessa ikäluokat ovat todella pieniä ja yhä enemmän on lapsia, jotka eivät harrasta mitään. Näin ollen seuroissa on ymmärretty, että yhteistyötä on tehtävä, jotta junioritoiminta saadaan jatkumaan myös tulevaisuudessa.”