Kilpailulisenssit ja vakuutukset 2017-18

Julkaistu: 2.10.2017

Kilpailulisenssit ja vakuutukset

Suomen Jääpalloliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosäännösten perusteella jokaisella Jääpalloliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla urheilijalla ja penkkiväkeen kuuluvalla on oltava voimassa oleva kilpailu- ja toimitsijalupa eli lisenssi. Tältä sivulta löydät muun muassa lisenssien ja vakuutusten tuoteselosteet sekä ohjeet lisenssien ja vakuutusten hankkimiseen.

Lisenssien osto tapahtuu seuran Hoika-jäsenpalvelu-ohjelmalla. Oman jäsenseurasi voit valita tästä seurataso

Seuravalinnan jälkeen kirjoita käyttäjätunnus -kohtaan aiemmin SporttiRekisterissä käyttämäsi sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana” -painiketta. Saat sähköpostiisi uuden salasanan ja linkin, josta voit kirjautua järjestelmään. Ohjelmaan tulee syöttää oma henkilökohtainen sähköpostiosoite. Uusien lisenssien ostossa pitää ensin rekisteröityä.

Nippulisenssejä voi tehdä ainoastaan seuran nimetyt ylläpitäjät.

Lue pikaohjeet (http://www.finbandy.fi/sjpl/doc/pikaohje.pdf ) ennen lisenssien ostoa.

lisenssivaihtoehdot, maksut ja vakuutuksentuoteseloste

Huom! uusi Tryout lisenssi lyhytaikaiseen vakuuttamiseen, pelaajakokeilu, viikonlopun tapahtuma jne. Lue lisää

OP:n lääkärikumppanit löydät sivulta:

https://vahinkoapu.op.fi/

https://vahinkoapu.op.fi/tapaturma/loukkasin-itseni-urheillessa.html

Huom! P13-P11, P10 ja Tytöt 2 – Sporttiturvassa ei omavastuuta ja voimassa myös muissa urheilulajeissa

Vakuutuksen voimaantulo
Kilpalisenssiin sisältyvä vakuutus (nro 06-21852) tulee voimaan uusin turvin kauden alusta 1.9.2017 mikäli maksu on maksettu syyskuun 2017 aikana. Myöhemmin maksettaessa vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkellä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Vakuutus päättyy 31.8.2018.

Toimitsijalisenssit

Toimitsijoiden tulee ostaa omat lisenssit kilpailukaudelle 2017-2018. Lisenssien hinta on 6€ / kpl. Seura voi ostaa toimitsijalisenssit ns. nippulisenssinä eli yhteen lajiin kaikki kerralla.