Ville Hatara WP 35:n riveihin

Julkaistu: 12.12.2017

Ville Hatara vahvistaa WP 35:n rivejä loppukauden

Venäläispelaajien paperisotkujen takia kapealla materiaalilla alkukauden pelannut WP 35 vahvistaa rivejään, kun Ville Hatara, 21 teki seuran kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Viime kaudella Veiterässä Suomen Mestaruuden voittanut Hatara opiskelee Savonlinnassa ja on ollut alkukauden pelaamatta.  Veiterässä Hatara on kasannut 32 pelissä 4+2 pistettä.

  • Halusin tulla Varkauteen, jotta pysyn jatkossakin lajin parissa ja seuran kanssa käydyt keskustelut vahvistivat vain halua liittyä joukkueeseen. Vaikka tuloksellisesti joukkueen alkukausi on ollut haastava niin joukkueessa on hyvä henki päällä ja uskon vahvasti, että kurssi vielä kääntyy, keväällä on tärkeintä olla parhaimmillaan. Aikaisemmat kauteni ovat olleet rikkonaisia ja minulla on halua näyttää osaamiseni ja murtautua säännöllisesti kokoonpanoon. Erittäin hyvillä mielin liityn seuraan, taustoittaa Hatara sopimuksen syntyä.
  • Ville on todella tervetullut lisä joukkueeseen. Alkukausi on jouduttu operoimaan todella kapealla ringillä ja saimme Lappeenrannasta vinkkiä, että Villeä kannattaa kysyä ja pääsimme nopealla aikataululla sopimukseen. Hyökkääjänä pelannut Hatara tuo joukkueeseen leveyttä ja toivottavasti myös apuja maalinteko-ongelmiin, mutta annetaan Villen ensiksi rauhassa sopeutua joukkueeseen, iloitsee joukkueen valmentaja Ilkka Hoffrén.

Hatara tekee debyytinsä keltapaidoissa perjantaina Jyväskylässä, uuden kiinnityksen lisäksi seura havittelee vielä ennen vuoden vaihetta ryhmäänsä 2-3 pelaajaa.

  • Neljän pelaajan kanssa keskustellaan ja heidän tilanteensa tiedetään ennen vuoden vaihdetta, toivottavasti näistä neljästä ainakin kaksi pelaajaa saadaan ryhmään, päättää Hoffrén