P17 Örebron tuplamaaottelun joukkue

Julkaistu: 10.01.2018

Projekti 01/02:n pelaajat ja valmennustiimi valmistautuvat huolella maaliskuun lopun MM-kisoihin. Tammikuun lopussa, 27.‒28.1., MM-kandidaatit matkaavat Örebroon, jossa kohdataan Ruotsin kivikova P17-maajoukkue. Leiritapahtuma valmistaa nuoria tehokkaasti MM-matkaan.

”Olemme valinneet Örebron joukkueen siten, että mahdollisimman moni potentiaalinen P17 MM-kisapelaaja saa kansainvälisen tason, kovan, näyttöpaikan”, kertoo vastuuvalmentaja Teemu Laitinen.

Laitinen ja valmentaja Jukka Pulkkinen näkevät tuplamaaottelutapahtumalla paljon hyötyjä 01/02-ikäisten maajoukkueprojektin kannalta:

”Maaottelut osoittavat varmasti sen, missä me joukkueena menemme ja mitkä ovat pelaajiemme vahvuudet ja kehityskohteet.”

Kisajoukkueen nimeämiseen on vielä aikaa. Teemu Laitinen painottaa huolellista pelaajatarkkailua kauden loppuun saakka:

”MM-kisoihin on aikaa vielä reilu kaksi kuukautta – mitä vain voi vielä tapahtua. Tämä tarkoittaa sitä, että MM-joukkuetta ei ole missään tapauksessa vielä valittu, vaan katsomme Jukan kanssa koko ikäluokkaa hyvin avoimesti ja tammi-helmikuussa kaikki pelaajat ehtivät vielä hyvin antaa meille MM-näyttöjä.”

”25 pelaajan MM-ryhmä valitaan kuukautta ennen Uljanovskin MM-kisoja (21. ‒24.3.2018) ja lopullinen Venäjälle lähtevä 16 pelaajan joukkue nimetään maaliskuun alussa, ennen P17 SM-sarjan finaaliviikonloppua”, Teemu summaa aikataulut.

P17- ja P15-maajoukkueet matkaavat samalla reissulla Örebroon, joka onkin osalle pelaajista jo tuttu paikka Kosa Natta -turnauksesta. Toinen otteluista pelataan Norassa ulkokentällä, joka on Örebron lähikaupunki. Peleistä raportoidaan näillä sivuilla…

Örebron tuplapeleihin nimetyt:

Maalivahdit, 3 kpl
Juuso Eronen, WP 35
Joel Niittyvuopio, Akilles
Eppu Talvinko, HIFK

Kenttäpelaajat, 16 kpl
Patrick Backman, HIFK / Nässjö IF
Tuukka Järvinen, HIFK
Jyry Kortelainen, Botnia
Heikki Koivisto , Narukerä
Leevi Kukkasniemi, Kampparit
Akseli Laakkonen, Akilles
Elmeri Laalo, HIFK
Leevi Laitinen, HIFK
Karo Liimatainen, Kampparit
Oskar Lind, HSKT
Miikka Penttinen, JPS / Edsbyn IF
Atte Perkaus, Narukerä
Eetu Pulkkinen, Kampparit
Aapo Pursio, Akilles
Samppa Äikäs, Veiterä
Tuukka Ässämäki, JPS

Varalla:
Niilo Hilmola, HIFK
Teemu Koivunen, Akilles
Jere Kupiainen, Kampparit
Tuomas Loponen, OLS
Veeti Louhos, HIFK
Ville Raukko, Narukerä

Taustahenkilöt:
Teemu Laitinen, vastuuvalmentaja
Jukka Pulkkinen, valmentaja
Juha Hilmola, joukkueenjohtaja

* *