Berlin paras, Kumpuoja lehdistön joukkueeseen

Julkaistu: 5.02.2018

Mainioon vireeseen päässyt Ruotsin keskikenttäpelaaja Daniel Berlin valittiin 2018 kisojen parhaaksi pelaajaksi. Parhaiden lisäksi valittiin All-star team, johon ainoana suomalaisena valittiin Markus Kumpuoja.

MM-kisojen parhaat pelaajat

Paras maalivahti – Roman CHERNYKH  (Venäjä)

Paras puolustaja on Eric SÄFSTRÖM (Ruotsi)

Paras hyökkääjä – Maxim ISHKELDIN (Venäjä)

Paras pelaaja on Daniel BERLIN (Ruotsi)

Lisäksi lehdistö valitsi All-star teamin MM 2018:

Maalivahti Andrey Rein (Kazakstan), puolustajat – Yuri Vikulin, Mikhail Prokopiev (molemmat – Venäjä), Erik Säfström (Ruotsi), keskikenttäpelaajat – Alan Dzhusoyev, Maxim Ishkeldin (molemmat – Venäjä), Daniel Berlin, Johan Löfstedt, hyökkääjät: – Almaz Mirgazov (Venäjä), Christoffer Edlund (Ruotsi), Markus Kumpuoja (Suomi).

Markus Kumpuoja,Arkistokuva Aleksi Riikonen