Levänen jatkaa Kamppareiden peräsimessä

Julkaistu: 19.03.2018

KAMPPARIT JA VALMENTAJA ANTERO LEVÄNEN OVAT SOLMINEET JATKOSOPIMUKSEN

Bandyliigan hopeajoukkue Mikkelin Kampparit jatkaa päävalmentaja Antero Leväsen komennossa myös  kaudella 2018-19.

Tuleva kausi on Leväselle jo 14. perättäinen kausi edustusjoukkueen päävalmentajana. Leväsen aikakaudella Kampparit on noussut tukevasti Bandyliigan kärkikastiin, mistä parhaana osoituksena on se, että kuluneella kaudella Kampparit oli yhdeksättä vuotta peräjälkeen mukana Bandyliigan mitalipeleissä, eli neljän parhaan joukossa. Leväsen aikakaudella Kamppareiden liigajoukkue on saavuttanut 2 kultaa, kaksi hopeaa ja 2 pronssia.

Kamppareiden Bandyliigajoukkueen pelaajasopimusneuvottelut ovat niin ikään käynnistymässä. Pelaajasopimuksista tiedotamme lähiviikkoina.

Lisätietoja antavat tarvittaessa: Antero Levänen 0447353779 ja toiminnanjohtaja Kimmo Huotelin 0440176333

 

 

Mikkelin Kampparit ry

Lauri Tikanoja                                                                                                                                                        tiedottaja                                                                                                                                                           0503453350, lauri@tikanoja.com