Rasmus Kettunen Akilleksen riveihin

Julkaistu: 11.04.2018

10.4.2018
Rasmus Kettunen Akilleksen riveihin

Akilles bandyn joukkueen rakentaminen jatkuu suunnitelmien mukaisesti, kun joukkueen pelaajaryhmään liittyy keskikenttä- ja hyökkääjäpelaaja Rasmus Kettunen. Rasmus Kettunen on 20-vuotias Akilleksen kasvatti, joka on viimeiset Näistä neljä ensimmäistä vuotta Sandviken AIK:n riveissä ja viimeisen vuoden IFK Motalan riveissä Elitserienissä. Rasmus Kettunen voitti Sandvikenin riveissä useita nuorten Ruotsin mestaruuksia ja oli yksi ratkaisupelaajista Motalan säilyttäessä paikan Ruotsin Elitserienissä viime kaudella.
Rasmus Kettunen on tyytyväinen paluuseensa Akilleksen riveihin: ”Viiden vuoden Ruotsissa asumisen ja pelaamisen jälkeen oli pohdittava myös asevelvollisuuden suorittamista ja mahdollisen opiskelupaikan saamista pelaamisen ohella ja tämä mahdollisti nyt paluun Suomeen ja Akilleksen riveihin ainakin kaudeksi 2018–2019. On mukavaa nähdä kuinka omat juniorivuosien pelikaverit ovat kehittyneet ja kuinka itse voin tuoda panokseni Akilleksen menestymisen eteen ensi kaudella.” 
 
Akilleksen varapuheenjohtaja Kari Janhunen on tyytyväinen Rasmuksen tuloon kotikaupunkiinsa. ”Rasmus on taitava ja vauhdikas pelaaja, joka tuo luisteluvoimaa Akilleksen riveihin. Lisäksi hän on myös hyvä maalintekijä, joka pelaa kurinalaisesti myös puolustussuuntaan. Odotan mielenkiinnolla, millaista jälkeä syntyy ensi kaudella Suomen sarjoissa”, Janhunen jatkaa.  
 
Akilles Bandyn viime kauden joukkue näyttää pysyvän hyvin kasassa ja tavoitteena on julkaista lähiviikkojen aikana lisää uutisia ensi kauden joukkueen kokoonpanosta.
Arkistokuva Jukka Koskinen
 
Lisätietoja:
Tiedottaja Pia Laakkonen 050-4638274

Varapuheenjohtaja Kari Janhunen 0400-48 69 09
Rasmus Kettunen 040-5140019