Timo Wallius on WP 35:n uusi valmentaja

Julkaistu: 8.05.2018

Varkautelaislähtöinen, seuran oma kasvatti Timo Wallius ja WP 35 solmivat kahden vuoden valmentajasopimuksen. Wallius muutti 90-luvulla töiden perässä Etelä-Suomeen edustaen pelaajaurallaan WP 35:n lisäksi HIFK:ta ja Akillesta.

-Timo oli alusta asti meidän ykkösvaihtoehto ja hienoa, että Timon kanssa päästiin sopimukseen, iloitsee seuran sopimusasioista vastaava Ilkka Hoffrén.

-Valmentajia kartoitettaessa ensimmäinen kriteeri oli, että valmentaja asuu paikkakunnalla ja valmentajalla on WP-taustaa. Timo on toiminut pitkään lajin parissa eri valmennustehtävissä ja varmasti tuo uutta näkemystä joukkueeseen. Hienoa, että saimme Timon takaisin seuraamme, summaa Hoffrén.

Wallius on valmentanut HIFK edustusjoukkuetta, nuorten P17-maajoukkuetta ja eri juniori-ikäluokkia HIFK:ssa. Pelaajana hän saavutti SM-kultaa HIFK:ssa, SM-hopeaa WP 35:ssa ja SM-pronssia Akilleksessa ja edusti Suomea A-maajoukkueessa.

-Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus. Varkaus on kaupunkina nousussa ja uusi sukupolvi on nousemassa edustusjoukkueeseen. Uskonkin, että kaikki Varkaudessa haluavat WP 35:n saavan uutta tuulta purjeen alle. Minä olen sitoutunut ja odotan, että hoidamme tämän homman kaikki yhdessä kotiin, Wallius toteaa.

Wallius aloittaa päivittäisen tekemisen joukkueen mukana yhdessä fysiikkavalmentaja Janne Pölläsen kanssa välittömästi. Joukkueen muuta taustaryhmää pyritään vahvistamaan kesän aikana.