Tommy Ekblom ottaa vastuun Akilles Bandyn fysiikkavalmennuksesta

Julkaistu: 7.05.2018

Akilles bandyn fysiikkavalmennuksesta vastaa kaudella 2018–2019 Tommy Ekblom. Tommy Ekblom on entinen olympiatason este-, kestävyys ja maastojuoksija. Hän on toiminut valmentajana useille menestyneille kestävyysurheilijoille ja on toiminut Suomen urheiluliiton kestävyysjuoksun lajipäällikkönä. Nykyisin hän toimii valmentajana Mäkelänrinteen urheilulukiossa sekä Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa.

Tavoitteena on Akilles Bandyn joukkueen pelaajien kestävyyden nousujohtoinen kehittäminen, yksilöllisen voimaharjoittelun ja liikkuvuuden suunnitelmallinen parantaminen sekä fyysisten ominaisuuksien ylläpitäminen ja kehittäminen pelikauden aikana. Vaikka osa harjoittelusta tehdään yksilöllisesti, niin hyvä fysiikkaharjoittelu ja tietoisuus yksilöiden hyvästä kunnosta kehittävät aina myös joukkueen ryhmähenkeä.

Akilles Bandyn puheenjohtaja Jari Kettusen mukaan on erittäin hienoa, että Tommy Ekblom ottaa haasteen vastaan. Joukkue on motivoitunut harjoittelemaan ja kaipaa hieman uudistusta kesäharjoitteluun. Lisäksi talvikauden fyysiseen harjoitteluun saadaan myös uusia näkökulmia. Nyt tehty ratkaisu keventää lajivalmentajien taakkaa ja tuo uusia vivahteita valmennuksen kokonaisuuteen. Muilta osin Akilles Bandyn valmentajaneuvottelut ovat käynnissä ja toivottavasti valmennuskuviot selviävät lopullisesti toukokuun loppuun mennessä.

Lisätietoja:
Tiedottaja Pia Laakkonen 050-4638274

Puheenjohtaja Jari Kettunen 040-5141133
Varapuheenjohtaja Kari Janhunen 0400-48 69 09

Valmentaja Tommy Ekblom 0400-772625

 

 

Tommy Ekblom tar hand om Akilles fysikträning

 

Tommy Ekblom kommer att vara ansvarig för Akilles bandys fysikträning under säsongen 2018-2019. Tommy har tränat många framgångsrika fri-idrottare och idag är han tränare på Mäkelänrinne idrottsgymnasium samt Östnylands idrottsakademi.

 

Målet är att utveckla spelarnas uthållighet samt styrka med individuella träningsprogram under försäsongen men även att uppehålla och utveckla de fysiska egenskaperna under bandysäsongen. En bra försäsong hos varje spelare kommer att ge spelartruppen mycket energi inför vintern då spelarna känner att de alla är i bra form.

 

Akilles Bandys ordförande Jari Kettunen tycker det är väldigt bra att Tommy tar emot utmaningen. Laget är väldigt motiverad för att träna inför kommande vintern och det är bra med nya aspekter inför fysikträningen. Detta kommer att underlätta de andra tränarna då de bara kan fokusera sig på matcher och träningar på isen. Akilles Bandy för diskussioner angående huvudtränare och förhoppningsvis kommer det att vara klart i slutet av maj.

 

 

Informatör Pia Laakkonen 050-463 82 74

Ordförande Jari Kettunen 040-514 11 33

Vice ordförande Kari Janhunen 0400-48 69 09

Tränare Tommy Ekblom 0400-772625