Pekka Kinnunen WP 35:n uusi puheenjohtaja

Julkaistu: 6.06.2018

Pekka Kinnunen on valittu seuran uudeksi puheenjohtajaksi Henrik Kososen astuttua sivuun 9-vuotisen puheenjohtaja pestin jälkeen.  Kinnunen on ollut pitkään seuran taustajoukoissa mukana ja tuntee seuratyön hyvin.

  • Hienoa, että jatkaja löydettiin kivuttomasti ja Pekka oli valmis hyppäämään puheenjohtajaksi. Nyt jalkeilla on ainakin 2000-luvun vahvin taustaryhmä ja Pekka on oikea mies johtamaan tätä ryhmää, iloitsee seuran puheenjohtajuuden jättänyt Henrik Kosonen.

Kokonaan seuratyötä Kosonenkaan ei jätä, vaan auttaa seuratyössä perheen ja työn ehdoilla.

Uusi taustaryhmä on työskennellyt aktiivisesti jo usean kuukauden ja on organisoinut edustusjoukkueen ja junioritoiminnan suuntaviivoja tulevalle kaudelle.

  • Homma on lähtenyt hyvin liikkeelle uudella porukalla, edustusjoukkue on rakentumassa hyvää vauhtia ja kaikki juniorijoukkueet ovat jo aloittaneet harjoittelun kohti tulevaa talvea, junioripäällikkönä aloittava Ilkka Hoffrén iloitsee.

WP 35 julkaisee ensi kauden Bandyliiga joukkueen ennen juhannusta.

Uuden taustaryhmän muodostavat puheenjohtajan lisäksi Vesa Tuppurainen, Petri Holopainen, Timo Heiskanen, Antti Ollikainen, Jukka Koskinen, Janne Wright ja Ilkka Hoffrén.