Jukka Loukkola siirtyy Narukerään

Julkaistu: 6.08.2018

Kaksi kertaa urallaan Bandyliigan maalikuninkuuden (OLS, Akilles) voittanut Jukka Loukkola siirtyy ensi kauden kattavalla sopimuksella Porin jääpalloylpeys Narukerään.
Loukkola on isokokoinen ja fyysinen rightin puolelta laukova hyökkääjä, joka tuo loistavan lisän Narukerän hyökkäykseen toisen aiemman tuplamaalikuninkaan Tomi Mustosen sekä kaksimetrisen Joona Rajalan kanssa.
”Tulen Poriin innostuneena. Olen havainnut joukkueessa olevan tällä hetkellä hyvä pöhinä päällä ja keskustelut pelaajien ja päävalmentaja Raukon kanssa saivat vakuuttuneeksi siitä, että haluan jatkaa uraani Narukerän paidassa. Elän maaleista ja varsinkin tosipelien koittaessa olen parhaimmillani”, toteaa Loukkola oululaisella murteellaan.

Päävalmentaja Raukko on tyytyväinen. ”Loukkola on loistava lisä joukkueeseemme. Meillä on nyt erittäin vahva ratkaisuihin kykenevä hyökkäys. Pala palalta joukkue on rakentunut ja kopissa on jo nyt hyvä tunnelma. Positiivisin ajatuksin suuntaamme rankimpaan harjoittelujaksoomme”, Raukko kertoo.

Jääpalloterveisin
Porin Narukerä