Suomi avasi voitolla Uppsalassa

Julkaistu: 6.09.2018

Suomi avasi viikonlpun harjoutusleirin voitolla Siriuksesta 3-7. Ottelu alkoi lievällä Siriuksen pallonhallinnalla, mutta maalipaikat jäivät Esa Määtän valmentamalta Siriukselta vähiin. Ottelu oli pelattu parikymmentä minuttia, kun Suomi avasi maalitilin. Tasaiseen tahtiin Suomi siirtyi kolmen maalin johtoon, kun ottelua oli pelattu 36 minuuttia. Tunnin pelin jälkeen Sirius oli tullut jo maalin päähän, kunnes Suomi karkasi kahdella nopealla maalilla taas kahden maalin johtoon.

Suomi sortui ensimmäisen tunnin aikana liian kiireisiin hyökkäyksiin, kunnes valmentajakaksikko Antti Parviainen ja Ari Holopainen pyysivät joukkeutta rauhoittamaan peliä. Valmentajien viesti meni perille ja viimeinen puolituntinen oli jo parempaa peliä koko joukkueelta. Suomi kaunisteli lukemat lopussa tehden lopulta seitsemän maalia. Ottelussa Suomen maalissa pelasivat puoliksi Jussi Aaltonen ja Topi Peuhkuri. Valmennustiimi oli tyytyväinen näkemäänsä. Pelaajilla on tässä vaiheessa varsin eritasoiset jääkokemukset isolta jäältä, joka pitää ottaa huomisoon suorituksessa, lausui päävalmentaja Antti Parviainen ottelun jälkeen. Hyvä kenraali silmälläpitäen viikonlopun Ruotsi otteluja, jatkoi Ari Holopainen. Suomi kohtaa lauantaina ja sunnuntaina Ruotsin.

 

Linkki otteluraporttiin: https://2-dot-elitrapport-api.appspot.com/report?gid=23967