P15 Training Camp ja P15 maajoukkue yhdistävät voimansa!

Julkaistu: 8.11.2018

P15 Super Bandy Event kokoaa ikäluokan parhaimmiston Varkauteen

SJPL: n nuoriso-ohjelma etenee suunnitellusti. P15 jääpallon (-05-04) ikäluokan parhaimmisto nimetään Super Bandy Event tapahtuman, 7-9.12.18. ”SBE”- leiritys järjestetään Varkaudessa, perinteikkäällä Kämärin Bandy Areenalla. Varkauden SBE tapahtuma koostuu P15 Maajoukkueleiristä ja yhtä aikaa järjestettävästä P15 Training Campista.

”Tavoitteemme on tarjota koko P 15ikäluokan parhaimmistolle todellisen ”taistelutapahtuman”, paikoista Maajoukkueeseen. Lisäksi saamme valmennusjohdolle mahtavan tilaisuuden tarkkailla suurta joukkoa, tulevia maajoukkuevalintoja ajatellen” P15 Maajoukkueen päävalmentaja Timo Tiusanen kiteyttää.

”Yhteistyö liiton sisällä on vahvaa, ja haluamme hioa toimintamallejamme tämän päivän vaatimusten tasolle jääpallossakin” kommentoi Training Camp leirin johtaja, Juha Väistö
WP-35 päävalmentaja Timo Wallius, TC leirin päävalmentaja yhtyy edellisiin:” Puitteet ja järjestelyt on hiottu huippuunsa, jotta voimme viedä tämän leirin hienosti läpi, tosissaan mutta rennon letkeästi. Haluamme tukea poikia urheilijoina. Leirin sisältökin on sen mukaan suunniteltu

 

Lue lisää: