Kalle Lempinen marraskuun pelaaja

Julkaistu: 4.12.2018

Kampparien Kalle Lempinen on valittu Bandyliigan marraskuun pelaajaksi. Lempinen teki marraskuun kolmessa ottelussa tehot 6+2, huippuna viiden tehopisteen ilta Veiterää vastaan.

Lempinen on jatkanut marraskuun hyvää virettä myös joulukuun puolella ollen pistepörssin kärki tehoilla 12+5.

– Joukkueena ollaan pelattu hyviä ja huonoja pelejä tällä kaudella. Ollut vähän sellaista vuoristorataa, mutta pari viimeistä peliä on näyttänyt jo todella hyvälle. Henkilökohtaisesti kausi on mennyt tähän mennessä jopa vähän yli odotusten. Meillä on ollut mukava pelirytmi alkukauteen ja kroppa on kerennyt lepäämään hyvin pelien välillä, Lempinen purkaa alkukautta.

– Veiterää vastaan itse vähän möhlittiin. Siinä nähtiin se, kun ollaan nuorella joukkueella liikkeellä, niin se homma ei toimi ihan samalla tavalla kun on vastassa vanhempia äijiä jotka ovat pelanneet vuosia tällä tasolla. Helpompi tietysti pelata altavastaajana ja koko ajan meidän peli paranee, Lempinen miettii.

Lempinen on mennyt kausi kaudelta eteenpäin ja alkaa lähestyä jääpalloilijan parasta ikää. Samalla odotukset ovat kasvaneet. Tälle kaudelle Kampparit on nuorentunut joukkueena ja katseet maalinteosta kääntyvät aikaisemman enemmän Lempisen suuntaan. Lempistä odotusarvojen nousu ei ole haitannut.

– Ei oikeastaan ole paineita maalinteon suhteen. Meillä on paljon hyviä äijiä joukkueessa ja ne maalit on sattuneet tulemaan mulle. Omaa peliä olen pyrkinyt pelaamaan mahdollisimman hyvin. Totta kai se tuo itseluottamusta kun itse onnistuu, toteaa Lempinen.

Seuraavan kerran Lempinen ja Kampparit nähdään Bandyliigassa tositoimissa maajoukkuetauon jälkeen Kampparien matkustaessa Jyväskylään JPS:n vieraaksi. Lempinen on mukana myös Ruotsin Rättvikissä pelattavaan neljän maan turnaukseen suuntaavassa Suomen maajoukkueessa.


Videoklipissä Kalle Lempisen Veiterä – Kampparit ottelussa tekemä läpiajomaali.

Teksti: Aleksi Riikonen
Kuva: Mari Ukkonen
Video: Bandyliigan YouTube