Suomi nousi tappioasemasta voittoon

Julkaistu: 7.12.2018

Suomi oli neljän maan turnauksen avausottelussa tyly isännille noustuaan 4-1 tappioasemasta 4-5 (2-0) voittoon Ruotsista.

Ruotsin erikoistilanteet olivat tänään vaarallisia. Ruotsi teki ottelussa kaikki maalinsa erikoistilanteista. Kaksi kulmasta ja kaksi rangaistuslyönnistä.

– Suomi oli koko ottelun ajan hyvin pelissä mukana. Tarvitsemme todella paljon varmuutta omiin hyökkäyksiin. Tänään olimme huolimattomia maalintekopaikoissamme, kertasi valmentajakaksikko Antti Parviainen ja Ari Holopainen ottelun jälkeen.


Emil Fedorov oli tänään tehokas laukoen kaksi Suomen maalia

– Maalissa Kimmo Kyllönen oli tänään erittäin hyvä. Eemil Fedorov oli pitelemätön kaaren sisällä ja palkintona tänään kaksi maalia. Myös kolmas maali oli ottelun lopussa lähellä, mutta Ruotsin maalivahdin upea torjunta pilasi Emilin hattutempun, valmentajat jatkoivat.

Suomen muista maaleista vastasivat tänään Eetu Peuhkuri ja Tuomas Määttä sekä aivan ottelun lopussa voittomaalin kulmasta laukonut Jimi Heinonen. Samuli Helavuori oli totuttuun tapaan Suomen avainpelaajia.

Suomi kohtaa huomenna paikallista aikaa kello 13.00 alkavassa ottelussa Norjan. Bandypuls näyttää turnauksen ottelut suorana. Ottelun kulkua voi seurata myös Elitrapport liveseurannasta.

Lisätietoja:

Teksti ja valokuva: Jukka Koskinen