P13 Training Camp Mikkelissä 4.-6.1.

Julkaistu: 2.01.2019

Suomen Jääpalloliitto järjestää yhdessä Mikkelin Kampparien kanssa ensi viikonloppuna P13 Training Camp -tapahtuman Mikkelissä.  Training Campillä keskitytään opettelemaan treenaamista. 

Perinteinen P13-nuorten Training Camp uudistuu tänä vuonna. Aiemmin kunkin seuran valmennusryhmät ovat valinneet joukkueistaan leirille osallistuvat pelaajat, mutta tänä vuonna tapahtumaan saivat ilmoittautua kaikki halukkaat 2006-2007 -ikäluokan pelaajat, joilla on vahva tahto kehittyä jääpalloilijoina.

Noin 70 ikäluokan pelaajaa saa tulevana viikonloppuna Mikkelissä mainion mahdollisuuden hankkia uusia kavereita ja työkaluja jääpalloilijana kehittymiseen.

Leirityksen perusajatuksena on lisätä yhteisöllisyyttä kaikilla tasoilla

Pelaajat tutustuvat leirin aikana toisiinsa ja saavat monipuolista tietoa jääpallosta, treenaamisesta, ravinnosta ja kehonhuollosta.

Leirin vastuuvetäjinä toimivat Kimmo Huotelin, Tero Kumela ja Joonas Immonen Kamppareista sekä Jon Salminen (JPS) ja Seppo Puhakainen (Veiterä). Lisäksi valmennukseen osallistuu lähes kaikkien seurojen vetäjiä. Näin pyritään kehittämään yhteistyötä joukkueiden ja toimijoiden välillä, jaetaan monipuolista lajioppia sekä saadaan uusia ideoita ja malleja joukkueiden toimintaan.

Kaikki jäällä tapahtuva toiminta tapahtuu luonnollisesti Mikkelin Hänskissä, mutta muu oheisohjelma, majoitus ja ruokailut toteutetaan Karkialammen entisellä kasarmialueella.

Osallistujat on jaettu kahteen ryhmään, jotka on nimetty menestyksekkäiden ruotsalaisseurojen mukaan Edsbyniksi ja Hammarbyniksi. 

Leiri huipentuu leirijoukkuiden välisiin otteluihin

Leirin päätöspäivänä sunnuntaina Hänskissä pelattavissa leiriotteluissa näkyvätkö uudet opit jo peliesityksissä, kun molempien leiriryhmien sisäiset joukkueet (musta ja valkoinen) pelaavat keskinäiset ottelunsa.

Kello 10-12 kohtaavat Hammarby/musta ja Hammarby/valkoinen ja kello 12.30-14.30 ottavat Edsbyn/musta ja Edsbyn/valkoinen mittaa toisistaan. Ottelut ”striimataan” suorana nettiin, ja ovat seurattavissa YouTube-kanavalla Kari Nuolinko.

Leirin tapahtumia voi lisäksi seurata Jääpalloliiton Facebook-tapahtumassa. Leirin loppuraportti julkaistaan Kampparien ja Jääpalloliiton nettisivuilla.

Lisätietoja: