Suomi eteni välieriin

Julkaistu: 31.01.2019

Suomi eteni jääpallon MM-kisojen välieriin rutiinivoitolla USA:sta. Ottelu päättyi Suomen 10-1 (5-0) voittoon.

USA:n jääpallo on mennyt isoin askelin eteenpäin, mutta vielä on matkaa haastamaan aivan kärkimaita. Täysi tunnustus USA:n joukkueelle. Se taisteli loppuun saakka kovalla asenteella numeroista huolimatta.

– Nyt nollataan tämä peli ja aletaan siirtämään ajatukset välittömästi Venäjä peliin, oli päävalmentaja Antti Parviaisen terveiset joukkueelle heti ottelun jälkeen.

Suomen tehoista vastasivat ottelussa Mikko Lukkarila 3+0, Tuomas Määttä 2+3, Jimi Heinonen 2+0, Markus Kumpuoja 1+1, Tommi Määttä 1+0, Juho Liukkonen 1+0, Teemu Määttä 0+2, Ville Aaltonen 0+1 ja Eetu Peuhkuri 0+1. Suomen maalissa pelasi tänään Kimmo Kyllönen.

Suomi kohtaa perjantaina välierissä Venäjän kello 17.00 Suomen aikaan.

Lisätietoja:

Teksti ja valokuva: Jukka Koskinen