Lisenssikausi vaihtuu – Kauden 2019-2020 lisenssien lunastus alkaa

Julkaistu: 27.08.2019

Lisenssikausi vaihtuu 1.9.2019 ja kauden 2019-20 lisenssien lunastus alkaa 27.8.2019. Kauden 2019-20 lisenssit ovat voimassa 31.8.2020 saakka.

Vakuutukselliset lisenssit tulevat takautuvasti voimaan 1.9.2019 alkaen, mikäli vakuutuksellinen lisenssi on lunastettu ja maksettu syyskuun loppuun mennessä. Lokakuussa tai sen jälkeen lunastetut vakuutukselliset lisenssit tulevat voimaan maksuhetkestä eteenpäin.

Hankkimalla lisenssin syntyy liikunnan ja urheilutiedon perusrekisteri sekä laadukasta faktatietoa lajiliittojen, seurojen, viranomaisten ja tutkijoiden käyttöön. Lisenssin merkitys kasvaakin entisestään, sillä tätä perusrekisteriä käytetään eri urheilulajien harrastajamäärien seuraamisessa. Harrastajamäärät vaikuttavat mm. erilaisten tukien ja avustuksien saamiseen liitto-, seura ja yksilöharrastajankin tasolla.

Uutta kaudelle 2019-2020

Kaudelle 2019-20 lisenssien hankkiminen on siirtynyt Suomen Olympiakomitean Suomisport-palveluun. Suomisport palvelussa jokainen liikkuja löytää omat sekä huollettaviensa tiedot yhdestä ja samasta tietokannasta.

Lisätietoja Jääpalloliiton lisenssivakuutuksista löydät tästä http://www.finbandy.fi/fi/asiointi-lomakkeet/lisenssi/

Suomisport-palveluun pääset tästä

Vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin Suomisport-palvelusta, mm. kirjautumisesta, löydät tästä

Suomen Jääpalloliiton toimisto palvelee myös tarpeen vaatiessa.