Kotikenttä Kuntoon 2019

Julkaistu: 10.10.2019

Kotikenttä Kuntoon 2019 tapahtuma pidettiin 5-6.10 Jyväskylässä. Paikalla oli 25 seuravaikuttajaa ja valmentajaa 10 jäsenseurasta.

Lauantain tilaisuudessa tehtiin katsaus tulevaan kauteen ja käytiin läpi maajoukkuetoimintaa Jukka Koskisen johdolla. Mika Mutikainen esitteli Bandyliigan ajankohtaisia asioita kauden kynnyksellä. Sääntöuudistuksista ja tuomaritoiminnasta yleisesti kertoi Erotuomarivaliokunnan puheenjohtaja Tero Tuhkanen.

Piia Pöyhönen esitteli Suomen urheilun eettinen keskus SUEKin toimintaa painopisteenä antidopingtyö. Olympiakomitean erityisasiantuntija Peri Heikkinen kertoi pelaaja- ja työsopimuksista ja missä asioissa seurojen tulee olla tarkkana näitä tehdessään. Suomen Valmentajat ry:n puheenjohtaja Jorma Kemppainen piti esitelmän ”Valmentajalla on väliä” otsikolla.

Päivän viimeisessä osiossa Ida Buure esitteli seuratoimijoille Tyttöjääpallopäivä hanketta, jota toteutetaan liiton naisvaliokunnan ja seurojen välisenä yhteistyönä. Päivän päätteeksi liiton toimisto esitteli liiton päivitetyn Antidopingohjelman sisällön ja kertoi Suomisport palvelun tulevaisuuden mahdollisuuksista seuroille.

Sunnuntaina 6.10 pidettiin Jääpalloliiton syysliittokokous. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräisiä asioita ja kokous hyväksyi mm. Jääpalloliiton talous- ja toimintasuunnitelman. Syysliittokokouksessa oli edustettuina 13 jäsenseuraa.