Veteraanien maailman cup jo 9. kerran Lappeenrannassa

Julkaistu: 24.10.2019

Lappeenrannan Veiterä järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa jo järjestyksessään yhdeksännet veteraanijääpalloilijoiden ”OldBoys” -maailman cupin. Veteraanit iskevät yhteen Kisapuistossa 21.–23. marraskuuta.

Tapahtumaan on isäntäjoukkueen lisäksi ilmoittautunut yhdeksän muuta joukkuetta. Pelaajia on mukana Suomesta, Ruotsista, Venäjältä, Kazakstanista ja tällä kertaa myös Ukrainasta. Kuten tunnettua veteraaniurheilu on itäisessä naapurissamme kovasti arvostettua ja jälleen tapahtumassa nähdään kovakuntoisia ryhmiä Krasnojarskista, Murmanskista, Moskovasta…

Ottelut alkavat torstaina 21.11. ja alkulohkojen pelit saadaan päätökseen perjantai-iltana. Lauantaina 23.11. pelataan sijoitusottelut ja tapahtuma huipentuu finaalipeliin, joka alkaa Kisapuistossa klo 16:00.

Tulospalveluun (LiveScore)

Veteraanien maailman cupin 2019 otteluohjelma (suomeksi)
Schedule of the Old Boys 2019 (English)