Miesten maajoukkue Åbyn neljän maan turnauksessa.

Venäjä vahvempi neljän maan turnauksen avausottelussa

Julkaistu: 20.12.2019

Suomi avasi Åbyn neljän maan turnauksen tappiolla Venäjää vastaan lukemin 6-1 (2-1).

Suomi meni viiden minuutin kohdalla  1-0 johtoon Emil Fedorovin maalilla. Maalin pitkän syötön antoi Juho Liukkonen. Venäjä sai jakson edetessä otteen pelistä ja puoliajalla mentiin Venäjän 2-1 johdossa. Kaiken kaikkiaan ensimmäinen jakso oli lopun viimeistä 15 minuutista lukuunottamatta Suomelta hyvä.

Toisella jaksolla Venäjä lisäsi tempoa ja voitti lopulta ottelun 6-1.

  • Ensimmäinen jakso oli Suomelta hyvä ja Venäjän maalit tulivat omista virheistä. Toisella jaksolla sorruttiin jäähyihin ja Venäjä meni menojaan. Lukemat eivät kyllä kerro koko totuutta pelin kulusta. Paikat oli meilläkin, totesi päävalmentaja Ari Holopainen ottelun jälkeen.

Suomen parhaana palkittiin Tuomas Määttä.