Bandyliigan mitalipelit pelataan tyhjille katsomoille

Julkaistu: 12.03.2020

Suomen Jääpalloliiton hallitus on tänään päättänyt, että Bandyliigan mitalipelit (pronssipeli 13.3. Kampparit – JPS ja finaali 14.3. Akilles – Veiterä) pelataan tyhjille katsomoille. Päätös perustuu koronaviruspandemian yhteiskunnallisiin riskeihin ja Suomen hallituksen suosituksiin.

Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueiden, taustahenkilöiden ja toimitsijoiden lisäksi alueella ovat vain sen valvonnasta vastaavat henkilöt. Muilta alueelle on pääsy kielletty.

– Tilanne on täysin poikkeuksellinen. Olemme kuitenkin päättäneet, että haluamme pelata kauden loppuun. Jääpallofinaalin kansanjuhlana peruuntuminen on koko lajin ja järjestäjien kannalta erittäin ikävää, mutta järjestäjinä luonnollisesti noudatamme Suomen hallituksen linjaa, sanoo Jääpalloliiton puheenjohtaja Jari Kettunen.

Ennakkoon ostettujen pääsylippujen hyvittämiseen liittyvistä käytännöistä tiedotetaan ensi viikolla. Järjestäjät toivovat, että yleisö kunnioittaa tätä päätöstä.

– On ennenaikaista arvioida miten tämä vaikuttaa seurojen ja Suomen Jääpalloliiton talouteen. Nyt keskitymme viemään kauden loppuun poikkeuksellisessa tilanteessa, sanoo Jääpalloliiton toiminnanjohtaja Tobias Karlsson.

Tämän päivän tiedon perusteella finaaliottelu lähetetään suorana kuitenkin Yle Areenassa.

Pronssiottelua on mahdollista seurata suorana Kampparien järjestämänä Kari Nuolingon YouTube -kanavan livestreamissä (tekniikkavaraus).

Ottelujen live score -seuranta.

Mitaliottelujen ottelutiedot Jääpalloliiton tulospalvelussa: