Malmin luisteluareena etenee

Julkaistu: 6.05.2020

Helsingin Malmille suunnitellun Luisteluareenan suunnitteluvarausta käsiteltiin eilen 5.5.2020 Helsingin Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnassa. Lautakunta päätti kokouksessaan alueen varaamisesta Malmin Longinojalle WasaGroup Oy:lle moniliikuntakeskuksen suunnittelua varten.

Jääurheilutilojen toteuttaminen on selvitettävä yhteistyössä Helsingin Luisteluareenan Oy:n kanssa. Hankeen luonnospiirustukset on esitettävä liikuntapalvelukokonaisuuden hyväksyttäväksi ennen rakennusluvan hakemista.

  • Tämä on merkittävä edistysaskel Malmin jääpallo hankkeelle. Nyt päättyi lähes viisi vuotta kestänyt selvittelyvaihe, joka on sisältänyt käänteitä vähintään yhden kirjan verran. Nyt alkaa arviolta puolen vuoden mittainen loppukiri, jonka aikana monitoimiareenan lopullinen rakenne selviää. Toivottavasti rakennustyöt alkavat tämän vuoden aikana, sanoo yksi projektin taustahenkilöistä ja Helsingin Luisteluareenan hallituksen jäsen Juha Hilmola.
  • Olen erittäin iloinen, että hanke on edennyt tähän pisteeseen yhteistyössä WasaGroup Oy:n kanssa. Tästä on tulossa jotain sellaista mitä me jääpalloilijat ja kaikki suomalaiset luistelu- ja liikuntaharrastajat, lapsista ikäihmisiin, todella tarvitsemme, Hilmola jatkaa.

Myös Suomen jääpalloliitossa iloitaan päätöksestä.

  • Hienoa, että hanke etenee. Tämä on tärkeää koko Suomen jääpallon kehitykselle. Kiitos vielä kaikille, jotka ovat asiaa edistäneet ja tsemppiä jatkotyöhön hankeen maaliin saamiseksi, sanoo Jääpalloliiton puheenjohtaja Jari Kettunen.